GROEPSUITJE

Groepsuitje Centrum Breda

Waterbiken over de Bredase Singels is een super leuk en uniek groepsuitje. Wij verzorgen wekelijks diverse groepsuitjes vanaf de Haven van Breda. Het is een actief en bijzonder uitje waarbij je langs vele bezienswaardigheden fietst. Je kan kiezen tussen een single of tandem Waterbike en met je leukste outfit stap je er zo op.

Zowel voorafgaand als achteraf kan je op één van de vele gezellige terrassen aan de haven van Breda een drankje en een hapje doen.
Oftewel een perfecte combinatie voor bijvoorbeeld een teamuitje of familiedag.

Groepsuitje Centrum Breda incl. een picknick arrangement

Voor een compleet uitje met jouw team of bedrijf ben je bij Waterbike Breda aan het juiste adres. Combineer de unieke waterfietstocht met een unieke mediterrane lunch of diner. Op deze manier is jullie stadsactiviteit helemaal compleet.

In samenwerking met delicatessenwinkel Souk Breda kunnen wij vanaf €10 p.p. heerlijke mediterrane tapas en hartige Marokkaanse hapjes verzorgen (inclusief een drankje).
De hapjes en drankjes kunnen wij in overleg samenstellen. Wij kunnen het arrangement aan de nieuwe haven wegzetten (vertrekpunt) of halverwege de fietstocht in het Valkenbergpark (picknick setting). Dit is een unieke invulling voor jullie personeelsuitje in Breda!

Groepsuitje Galderse Meren

Waterfietsen in de Galderse Meren (recreatiegebied) is vanaf nu ook mogelijk. De Galderse Meren in Breda is een unieke, mooie en een rustgevende locatie.
Het is een mooie natuurgroene omgeving met tropisch blauw water.

Wil je lekker in de vroege ochtend met minimaal 10 personen heerlijk ontspannen waterfietsen? Neem dan snel contact met ons op.

Het is ook mogelijk om in combinatie met een Workshop Yoga het uitje te boeken.