GROEPSUITJE OP MAAT

Groepsuitje Centrum Breda

Waterbiken over de Bredase Singels is een super leuk en uniek groepsuitje. Wij verzorgen wekelijks diverse groepsuitjes vanaf de Haven van Breda. Bovendien is het een actief en bijzonder uitje waarbij je langs vele bezienswaardigheden fietst. Je kan kiezen tussen een single of tandem Waterbike en met je leukste outfit stap je er zo op.

Zowel voorafgaand als achteraf kan je op één van de vele gezellige terrassen aan de haven van Breda een drankje en een hapje doen.
Vandaar dat het een perfecte combinatie is voor bijvoorbeeld een teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

Groepsactiviteit in Breda
Groepsuitje in Breda

Groepsuitje centrum Breda incl. een picknick arrangement

Hongerig van het fietsen? Of zin om nog even na te kletsen? Vanaf 14 personen is het mogelijk om de unieke waterfietstocht met een heerlijke lunch te combineren. Op deze manier is jullie stadsactiviteit compleet.

Bovendien kunnen we de hapjes en drankjes in overleg samenstellen. Wij kunnen het arrangement aan de nieuwe haven wegzetten (vertrekpunt) of halverwege de fietstocht in het Valkenbergpark (picknick setting). Dit is een unieke invulling voor jullie personeelsuitje in Breda!

Groepsuitje compleet

Voor een compleet uitje met jouw team of bedrijf ben je bij Waterbike Breda aan het juiste adres. 

Wij hebben veel mogelijkheden om het waterfietsen te combineren met andere activiteiten. In samenwerking met Health Club Kickfit kunnen wij verschillende arrangementen aanbieden. Daarom is er voor elke gelegenheid wat wils, voor jong en oud.

Wil jij ‘s ochtends rustig waterfietsen in combinatie met een Yoga Workshop? Of juist kennismaken met kickboksen? Of willen jullie verder fietsen in de unieke Indoor Cycle Studio?

Met veel ervaring in het geven van workshops maken wij het de ideale teambuilding. Wij kunnen met jou meedenken om een goed programma samen te stellen. Neem contact op zodat we jou verder kunnen helpen!